Clicky

Kore 2.0: Smartwatch som hjälper dig att hålla dig frisk

En hälsosam och aktiv livsstil är det bästa valet vi kan göra. I dag kan tekniken förse oss med användbara apparater för att hålla oss i form och övervaka vår hälsa. Till exempel apparater som hjälper oss att röra på oss, som löpband och motionscyklar, och smartphones där vi kan hitta all information vi behöver för att få en bra kost eller för att träna på kroppen.

Kore 2.0 opiniones

Smartklockor är däremot våra bästa allierade i vardagen, eftersom vi kan se all information om vår aktivitet, kondition och mycket annat på vår handled. Låt oss lära känna alla dess funktioner genom att prata om Kore 2.0, en banbrytande enhet som just har landat på marknaden.

Vad är Kore 2.0?

Kore 2.0 är en avancerad smartklocka och en fitness tracker på samma gång. Du kan planera din träning och övervaka olika parametrar som rör din hälsa, samtidigt som du interagerar med din smartphone, så att du kan hålla allt under kontroll utan att alltid behöva ha telefonen i handen.

Den är bekväm att bära och vacker att titta på, kompatibel med alla större operativsystem och erbjuder betydande interaktivitet, inklusive möjligheten att övervaka kroppens vitala parametrar, ställa in planerade träningspass och följa dina framsteg utan att förlora resten av världen ur sikte, tack vare realtidsnotiser som är anslutna till din smartphone.

Den här enheten är extremt bekväm att bära och övervaka under hela dagen och kan motivera dig till en hälsosammare och mer aktiv livsstil. Du kan se dina resultat direkt på KoreTrak, så att du kan känna dig mer belönad för dina ansträngningar.

Om du bär en sådan här enhet på handleden kan du dessutom behålla eller förbättra dina vanor, till exempel en hälsosam sömn, vilket är en annan viktig egenskap hos den här smartklockan. Kort sagt kan det förbättra ditt allmänna välbefinnande. Vi tar en närmare titt på dess funktioner i nästa avsnitt.

Vilka är de speciella egenskaperna hos Kore 2.0?

När du köper en ny smartklocka vill du välja en enhet som är kompatibel med dina behov, praktisk att använda och effektiv när det gäller att hålla koll på dina träningsframsteg. Låt oss ta en titt på de viktigaste funktionerna i Kore 2.0 för att se om det är rättvist att kalla den en komplett enhet.

Mångsidighet och vattentålighet

Kore 2.0 består av två mjuka och flexibla, men ändå hållbara gummiband som håller fast huvudenheten i ett svett- och vattenavvisande hölje. Den kan bäras under träning, sömn och till och med i duschen. Den är IP67-vattentät, vilket innebär att den kan nedsänkas i upp till en meter vatten i upp till 30 minuter. Däremot rekommenderas inte långa dyk och långvariga simturer.

Batteritid

Den här smartklockan drivs av uppladdningsbara batterier som räcker mellan 5 och 7 dagar, beroende på användning. Det tar ungefär två timmar att ladda enheten helt.

Kompatibilitet med en smartphone

Kore 2.0 är kompatibel med Apple- och Android-smartphones, till vilka den kan anslutas via Bluetooth med den särskilda applikationen, som kan laddas ner från appbutikerna via QR-koden i manualen. Du kan ansluta din smartklocka till din smartphone direkt i appen i några få enkla steg. Du kan också använda KoreTrak utan din mobiltelefon i upp till sju dagar: enheten sparar all data och synkroniserar med telefonen så snart du ansluter via Bluetooth.

Meny

Enheten har en väl upplyst LCD-färgskärm med en enda tryckknapp på baksidan. Med den här knappen kan du välja de viktigaste driftlägena, med början på huvudskärmen som visar tid, datum och veckodag, antal tagna steg och två viktiga parametrar:

● Stegräknare: gör att du kan hålla reda på vilka steg du har tagit under dagen.

Avstånd: mäter den sträcka du har färdats, i kilometer.

Kaloriförbrukning: räknar de kalorier som du har förbrukat enligt de parametrar som du tidigare har angett.

● Övervakning av vitala tecken, inklusive:

○ Hjärtfrekvens: pausar displayen i 20 sekunder och känner av din hjärtfrekvens genom att visa dina slag per minut;

○ Syresättningsnivå i blodet: pausa visningen i 20 sekunder och registrera data.

Fitnessmätning, baserat på den valda aktiviteten, med mål som du kan ställa in i appen.

Meddelanden

Inställningar.

Läge för detektering av vila

Genom att bära KoreTrak över natten kan du spåra dina sömnmönster. Nästa morgon kan du öppna appen för att kontrollera uppgifterna om din nattliga aktivitet:

● Minuter/timmar av djup REM-sömn.

Minuter/timmar av lätt sömn.

Antal uppvaknanden.

Du kan samla in data för en natt, en vecka eller till och med en hel månad om du bär den dagligen. Du kan också kontrollera sömnparametrar för en tidigare dag som du väljer genom att gå in i enhetens kalender.

Varningar om inaktivitet

En stillasittande livsstil är mycket skadlig för din kropp, men som tur är hjälper Kore 2.0 dig att bekämpa det. Enheten är utrustad med en personlig varning som talar om för dig när det är dags att röra på sig efter en längre tids inaktivitet.

Meddelanden

Meddelanden från din smartphone, t.ex. inkommande samtal eller sms, visas på KoreTrak med en vibration, så att du inte blir distraherad från din aktivitet.

Anpassa

Kore 2.0 finns i många olika stilar och färger.

Hur kan KoreTrak hjälpa dig att förbättra din hälsa?

Vi vet alla att fetma är farligt och att det är viktigt att träna för att upprätthålla en hälsosam livsstil. Det kan dock vara svårt att förstå när vi är för stillasittande eller behöver en extra knuff.

Om du bär en enhet som Kore 2.0 kan den hjälpa dig att nå ett antal hälsomål som du har ställt upp i förväg, till exempel det klassiska 10 000 steg per dag – det finns inget bättre för din hälsa! Det är dock inte lätt att följa dina steg, så en enhet som gör det åt dig är en riktig räddare i nöden, särskilt om den talar om för dig hur många kalorier du förbränner när du tränar.

Genom att övervaka dina vitala parametrar under dagen och kvaliteten på din sömn på natten kan du förstå om det finns något du kan göra för att förbättra din dagliga rutin, och du får data som du kan ta med dig till din läkare vid nästa kontrollbesök.

Vem är Kore 2.0 lämplig för?

Kore 2.0 kan bäras och användas av vem som helst, tack vare den avslappnade men eleganta stilen och den väl upplysta displayen. Den kommer att gynna personer som ägnar mycket tid åt att övervaka sin hälsa, samtidigt som de prioriterar fitness: en smartklocka som denna gör det lättare att sätta upp och uppnå dina fitnessmål.

Den är också perfekt för dem som vill ha en enhet som håller dem uppkopplade medan de tränar, utan att behöva stanna upp och ta upp telefonen för att kolla de senaste notiserna.

Med vitala tecken alltid i förgrunden på displayen får du en snabb överblick över din hälsa när som helst, perfekt om du bryr dig mycket om ditt välbefinnande.

Är Kore 2.0 värd att köpa?

Det finns många smartklockor på marknaden som är utrustade med funktioner för konditionsmätning, men många kommer från välkända märken och säljs till ett ganska dyrt pris: du betalar ofta mer bara för märkesnamnet.

Kore 2.0 har lika många funktioner som alla dessa enheter, men till ett mycket billigare pris. Dessutom finns det ofta specialerbjudanden, varav vissa gör att du kan köpa två enheter till ett ännu mer konkurrenskraftigt pris.

Kore 2.0 är en smartklocka som fungerar även utan en smartphone i närheten, batteriet räcker länge och den avslappnade stilen gör den perfekt att bära vid alla tillfällen, även på kontoret.

Just nu kan du bara köpa den på nätet, så det är inte möjligt att kontrollera dess funktioner personligen om du inte köper den, men det finns fler och fler videor på internet, med många recensioner från användare som redan har köpt den.

Vår slutliga åsikt om Kore 2.0

Med tanke på att vi ofta är upptagna av ett hektiskt liv är det bra att veta att det finns en enkel och intuitiv enhet som Kore 2.0 , som hjälper oss att slippa stressen med att ständigt hålla koll på vår kondition och våra kalorier. Det är en otroligt användbar apparat för vårt välbefinnande och för att uppnå den kropp vi alla drömmer om, så länge vi är villiga att engagera oss fullt ut i en aktiv och hälsosam livsstil.

Bland alla erbjudanden som finns på liknande enheter sticker Kore 2.0 ut med sina funktioner och sitt attraktiva pris, så baserat på detta ger vi den här smartklockan ett helhetsbetyg på 8/10.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Techrules
   Logo
   Enable registration in settings - general