Clicky

Recension av Blast Auxiliary Portable AC. Magi i en liten enhet?

Sommaren är äntligen här och du njuter redan av de behagligt varma temperaturerna och de långa kvällarna? Tyvärr kan sommaren ibland bli för varm. Vad gör man när temperaturen är så hög att det är för varmt inomhus och allt man kan tänka på är att kyla hemmet?

Blast Auxiliary Portable AC

Luftkonditionering är den gyllene standarden för att hålla det skönt och svalt inomhus när temperaturen är för hög. Det innebär dock vanligtvis en investering på flera tusen euro. Dessutom måste väggar brytas ner för kondensatavlopp och strömförsörjning. Och du måste vanligtvis vänta i flera månader innan tekniker kan komma.

Skaparna av Blast Auxiliary Portable AC har utvecklat en lösning som kostar en bråkdel av priset, som inte kräver att ditt hus byggs om och som inte är beroende av tillgången på upptagna tekniker.

Blast AC kostar bara en bråkdel av priset. Men erbjuder de också ett intressant alternativ till den mycket dyrare traditionella luftkonditioneringen? Vi väntade tills utomhustemperaturen översteg 30 grader Celsius och testade den bärbara extra AC-växelströmmen Blast.

Ta reda på om Blast AC kan skapa ett behagligt klimat i ditt hus eller din lägenhet under dessa varma dagar.

Kan du inte vänta på att få Blast AC i ditt hem? Beställ sedan Blast Auxiliary Portable AC här med den största rabatten.

Hur fungerar den bärbara luftkonditioneringen Blast?

En av de starkaste egenskaperna hos Blast AC är att du kan placera den var du vill eftersom du inte behöver något eluttag. Blast AC är utrustad med ett batteri på 2000 mAh som du kan ladda med den medföljande USB-C-kabeln.

När din Blast AC är helt laddad måste du fylla vattenbehållaren enligt instruktionerna. Sedan är det dags att sätta Blast AC i arbete

Beroende på hur varmt det är kan du ställa in den bärbara Blast AC på tre olika hastighetsinställningar, även om du förmodligen alltid kommer att ha Blast AC på den snabbaste inställningen. Du kan också styra luftfuktningsläget. När du aktiverar luftfuktarläget tillsätter Blast AC vatten till luften för att skapa ett behagligare inomhusklimat.

Det finns olika typer av luftfuktare. Blast Portable AC är en luftfuktare med kall dimma.

Hur fungerar en Cool Mist luftfuktare?

Luftfuktare med kalldimma sänker faktiskt inte rumstemperaturen i ett rum, men de är mycket effektiva när det gäller att se till att luften är tillräckligt sval och fuktig under varma sommardagar om du bor i ett område med låg luftfuktighet.

Även om en luftfuktare med kall dimma kan få luften i rummet att kännas svalare och behagligare, sänker den inte den totala inomhustemperaturen eller gör rummet svalare.

En luftfuktare med kall dimma fungerar genom att sprida sval fuktånga i luften, vilket gör inomhusluften mindre torr, men påverkar inte temperaturen dramatiskt.

Vilka är fördelarna med en luftfuktare med kall dimma som Blast AC?

Det gör livet bekvämare i torra klimat och årstider

Om du bor i ett område med torrt klimat kan en luftfuktare med kall dimma göra ditt liv mycket trevligare. Den hjälper också till att minska irritation och hälsoproblem som kan orsakas av att leva i en för torr luft (upp till 30 %).

Kan göra inomhusluften svalare

En luftfuktare av god kvalitet kan fräscha upp luften i hemmet och minska risken för att inomhusluften blir för gammal.

Detta har också fördelar för din hälsa och ditt välbefinnande, eftersom det främjar en bättre syretillförsel.

Average Score 9.5
Price
9
Availability
9.5

Det gör också luften fräschare och mer behaglig att andas och bo i.

Kan hjälpa till att lindra allergier och luftvägsproblem

Om det inte finns tillräckligt med fukt i luften kan huden bli torr och ögon, näsborrar och hals kan också bli torra och irriterade.

Om du lider av allergiska reaktioner som nässelfeber eller eksem kan fukt i luften hjälpa till att lindra klåda och obehag. Om du får tillräckligt med fukt, blir din hud ordentligt återfuktad.

En tillräcklig luftfuktighet i sovrummet kan också bidra till bättre och mer vilsam sömn, lättare andning och en minskning av andnings- och sömnproblem som orsakas av för torr luft.

Är den bärbara luftkonditioneringen Blast ett bra alternativ till en dyr luftkonditionering?

Om du vill ha maximal kylning är luftkonditionering den klara vinnaren. Den bärbara luftkonditioneringen Blast kan inte ge samma kylning som ett luftkonditioneringssystem som kostar tusentals dollar. Inte ens i det högsta läget för Blast AC får du samma kylning som en luftkonditionering.

Den bärbara luftkonditioneringen Blast kan dock göra de varma dagarna mer behagliga genom att kombinera en fläkt med en luftfuktare för kall dimma.

Blast AC och en luftkonditionering är två helt olika produkter med sina egna för- och nackdelar. Blast AC kostar bara en bråkdel av priset, kräver inte att du bryter igenom väggar för att sätta in ström och kondensatledningar och kan tas med överallt.

Om en luftkonditionering eller Blast AC är din bästa vän för att göra de varma sommardagarna behagliga beror på dina behov och din budget.

Kan du inte vänta på att få Blast AC i ditt hem? Då beställer du här Blashttps://www.northcode.com/t/bact Auxiliary Portable AC med den största rabatten.

POSITIVES
 • Silencio
 • compacto
NEGATIVES
 • No es tan silencioso como un aire acondicionado
Average Score 9.5
Price
9
Availability
9.5

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Your total score

   Techrules
   Logo
   Enable registration in settings - general